Novosti2021-09-30T15:44:21+02:00

ISTRAŽITE NOVOSTI

Pročitajte članak objavljen u Jutarnjem listu o našem jedinstvenom i inovativnom projektu plutajućeg apartmana, preuzmite informativni letak o stambenim kontejnerima ili saznajte više o našem novom proizvodu u ponudi – VM Glamping kupoli.

VM Geodetska kupola – novo u ponudi!

VM Geodetska kupola_Novosti

Luksuzna geodetska šatorska kupola – VM Glamping kupola savršeno je rješenje za svaki događaj, seminar, zabavu ili festival. Preuzmite prezentaciju i saznajte više.

Preuzmite prezentaciju

22 rujna, 2021|

Stambeni kontejneri – novi letak

Stambeni kontejneri - novi letak

Provjerite što ima novoga u našoj ponudi stambenih kontejnera.

Preuzmite letak

22 rujna, 2021|

House boat

Plutajući apartman-članak

The company Victory Marine, based in Pula, is developing a unique and very attractive project, which will certainly enrich the current tourist and nautical offer in Croatia. Namely, it is a holiday boat that with its characteristics, content and eco-friendly approach reminds of a luxury holiday apartment, but in this case a floating apartment with terraces and a jacuzzi.

PDF Article-EN

13 travnja, 2021|

Plutajući apartman

Plutajući apartman-članak

Tvrtka Victory Marine sa sjedištem u Puli razvija jedinstven i vrlo atraktivan projekt, kojim će zasigurno obogatiti dosadašnju turističku i nautičku ponudu u Hrvatskoj. Naime, riječ je o brodu za odmor koji svojim karakteristikama, sadržajem i eco-friendly pristupom podsjeća na luksuzni apartman za odmor, ali u ovom slučaju plutajući apartman s terasama i jacuzzijem.

PDF članak-HR

13 travnja, 2021|

Stambeni kontejneri – letak 1

Stambeni kontejneri na kat

Prolistajte naš informativni letak o stambenim kontejnerima.

Preuzmite letak

10 travnja, 2021|

Title

Go to Top