INŽENJERING

Victory Marine d.o.o razvija jedinstven i atraktivan projekt ekonomičnog i prostranog broda za odmor kojeg karakterizira eco-friendly pristup s pogonom na elektromotore. Baterije se pune preko solarnih panela, na vezu u marini te ukoliko je potrebno, preko ugrađenog generatora. Inovativni plutajući apartman obogatiti će hrvatsku turističku ponudu, a ciljana marketinška skupina biti će ​​obitelji, mladi parovi i grupe do 8 osoba; po želji sa skiperom.

JEDINSTVENO RJEŠENJE

Dizajn je koncipiran na način da se ostvari maksimalna ekonomična učinkovitost s ciljem ekološki prihvatljivog rješenja.

S visoko učinkovitim pogonskim sustavom na električnu propulziju postiže se ugodna brzina krstarenja. Jedinstveni dizajn pruža prostran luksuzni životni prostor.
Turisti će uživati u novoj dimenziji luksuza i pristupačnog odmora. Moći će uživati u slobodi istraživanja obale, posjećivanju različitih otoka i boraviti u plutajućem apartmanu u marinama ili zaštićenim uvalama. Brod za odmor pruža izvanrednu zabavu na 120m2, s potpuno opremljenim dnevnim boravkom, blagovaonicom, kuhinjom, 3 kabine u apartmanu i otvorenom prostoru s hidromasažom.

Victory marine tlocrt plutajućeg apartmana

ECO-FRIENDLY IMPULSION

Plutajući apartman kormilo
Plutajući apartman kuhinja i blagovaona
Plutajući apartman kuhinja
Plutajući apartman blagovaona
Plutajući apartman salon
Plutajući apartman salon s tv-om
Plutajući apartman-dječja soba
Plutajući apartman dječja soba
Plutajući apartman-dječja kabina
Plutajući apartman-dječja kabina